Menu

Ideoita hääkuvaukseen


Häät ovat ihmisen elämän suurimpia virstanpylväitä: ovathan ne ikuisen rakkauden julistamisen juhlaa! Häissä saa sanoa ”tahdon” elämänsä kumppanille ja kuulla hääkellojen kalkattavan ikuisen yhteyden merkiksi. Lisäksi kaikki ovat panneet parastaan: sulhasella on tyylikäs puku ja morsiamella on täydellinen valkea mekko, romanttinen huntu, tyylikkäät meikit ja upea kampaus. Mikään ei voisi olla tässä hetkessä paremmin. Siksi on sanomattakin selvää, että tämä hetki on ikuistettava niin moniin valokuviin kuin vain mahdollista. Monet parit päätyvät häistä otettujen tilannekuvien lisäksi ottamaan myös perinteiset hääkuvat parina. Mutta miten tällaisiin kuviin saisi hieman twistiä niin, etteivät ne olisi tavallisia studiossa pönötettyjä kuvia? Lue tämän artikkelin hauskat, joskin tyylikkäät, vinkit unelmien hääkuviin, jotka eivät unohdu hetkessä!

Luo tilannekomiikkaa

Jos pariskunnan huumorintaju riittää, voi hääkuvista todellakin tehdä niin roiseja kuin vain hyvinkin haluaa. Ottakaa kovat keinot käyttöön! Miten olisi vaikkapa morsian sulhasen nyrkin ja hellan välissä? Tai sitten sulhasta tossunsa (tai upean korkokenkänsä) alla pitävä morsian? Tai sulhasta kaulimella uhitteleva tuore rouva? Mahdollisuudet ovat rajattomat – kunhan muistaa olla aiheuttamatta sukunsa vanhimmille rouville rytmihäiriöitä.

Valjastakaa kaasot ja best manit hommiin

Jos kahden ihmisen välisessä tilannekomiikassa ei ole tarpeeksi, on aika panna kaasot ja best manit oikeisiin hommiin. Jos porukka on oikea ja kaikki ovat rennolla mielellä, voi humoristista otetta jatkaa myös näihin kuviin. Miten olisikaan vaikkapa tuo stereotyyppinen sormuksien esittelykuva, jossa morsiamen ystävät esittävät parhaat yllätysilmeensä, mutta morsiamen ja kaasojen sijaan ihailevat yllätysilmeet olisivatkin sulhasella ja sulhaspojilla? Tai mitä jos sulhanen suutelisi morsiantaan antoisasti haroen kädellään pakaroita samalla kun muu sakki töllistelisi nurkan takana shokissa? Mitä jos sulhaspojat kiskoisivat sulhasta omaan suuntaansa ja kaasot morsianta omaansa, ja pari yrittäisi pitää toistensa käsistä tiukkaan kiinni? Näitä voi keksiä rajattomasti – ja onpa niiden keksiminen myös hyvää ajanvietettä esimerkiksi polttareihin!

Ulos studiosta

Yksi parhaista vinkeistä on kaikessa yksinkertaisuudessaan välttää tylsiä studiokuvia ja lähteä ulos. Kaikkina vuodenaikoina luonnosta voi varmasti saada irti uskomattoman kauniita otoksia. Hyviä paikkoja ovat esimerkiksi merenrantakalliot, sillat ja metsät.